Bejelentés


regekoszacsitri.5mp.eu erdélyi kopó nélkül élni lehet... de minek?!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


LinkekBemutatkozás

FONTOS!!! Kósza fedezéséből az első választású szuka kölyöknek gazdit keresek. szerződéssel, feltételekkel. ha érdekel keress kérlek a lindasaghy@gmail.com címen. részleteket a hírek között a Kósza megnősült menü alatt olvashatsz vagy írom/mondom a fenti címről... illetve: május 31-én megszülettek Kósza féltestvérei (anyai ágról). a Magdolna-völgyi kennel honlapján találhatsz információkat. még vannak gazdi nélküli kutyácskák... :o) Kedves Látogató! ...alakulóban van ez a honlap... hosszú ideig vacilláltam legyen-e, végül belevágtam. Itt osztom meg Veletek Maros-széki Hunor Rege Magdolna-völgyi Alkony Kósza és végül, de nem utolsó sorban a kisasszony: Küküllőmezei Cserfes Csitri erdélyi kopók életének főbb, fontos, vicces és kalandos mozzanatait. Amennyiben megtetszett a fajta, CSAK MINŐSÍTÉSSEL RENDELKEZŐ szülőktől vásárolj kölyköt, kérlek! Ebben segítségedre lehet a MEOE Erdélyi Kopó Klub. (erről részletek hamarosan...) Jó szórakozást kívánok!
Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?luciano [ 2014-09-08 09:23 ]

Helló, a nevem Luciano, szeretnék egy pár kölykök, kutya erdélyi, vagy akár egy kevés felnőtt kell venni. élek Olaszországban, Szicília régióban, tudnál adni néhány információt.
Helló Luciano.
P.S. ha beszélnek magyarul beszélünk telefonon

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!